Antena Meniu Search
x

Un autocar cu 30 de ucraineni a ieșit din decor, în Tulcea. Oamenii au așteptat 6 ore lângă vehicul, până când a fost scos din șanț

Un autocar, în care se aflau 30 de ucraineni, a ieșit din decor noaptea trecută pe drumul european E87, în zona localității Cataloi, județul Tulcea. Pompierii militari și drumarii au avut parte de o misiune dificile, însă din fericire, nimeni nu a fost rănit.

de Redactia Observator

la 29.01.2023, 12:11

Un autocar plin cu ucraineni a ieșit din decor, în Tulcea
Un autocar plin cu ucraineni a ieșit din decor, în Tulcea - IPJ Tulcea

Un autocar care transporta 30 de cetățeni ucraineni a ieșit din decor, în zona localității Cataloi, pe drumul european E87, în județul Tulcea. Pompierii militari au intervenit imediat pentru a acorda asistență pasagerilor, dar și șoferului. Echipajele de la Drumuri Naționale au repus autocarul pe partea carosabilă, informează reporterul Observator, Andreea Filip. 

"În această noapte, în jurul orei 01:30, salvatorii Detașamentului de Pompieri Tulcea, au intervenit în zona localității Cataloi, pe drumul european E87, la un autocar ce transporta aproximativ 30 de cetățeni ucraineni, care a ieșit in decor. Intervenția pompierilor militari a constat în a acorda asistență pasagerilor din autocar, cât și șoferului, până la sosirea echipajelor de la Drumuri Naționale, care au repus autocarul pe partea carosabilă. 

Echipajele de intervenție erau pregătite pentru a evacua cetățenii și ai transporta într-un loc sigur până la remedierea situației, însă aceștia au refuzat. Misiunea a fost încheiată în această dimineață, în jurul orei 07:30. Din fericire, nimeni nu a fost rănit", au transmis reprezentanții IPJ Tulcea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Un autocar cu 30 de ucraineni a ieșit din decor, în Tulcea. Oamenii au așteptat 6 ore lângă vehicul, până când a fost scos din șanț