Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un autocar plin cu cetăţeni bulgari s-a răsturnat pe o şosea din Vrancea. Şoferul ar fi adormit la volan

Circulația rutieră a fost oprită pe DN 2 Adjud-Focșani, în zona localității Pufești, județul Vrancea, după ce un autocar plin cu cetăţeni bulgari s-a răsturnat, sâmbătă dimineață. Patru persoane, între care un minor, au fost rănite uşor

de Redactia Observator

la 22.06.2024 , 08:11

Un autocar plin cu cetăţeni bulgari s-a răsturnat pe o şosea din Vrancea. Şoferul ar fi adormit la volan - IPJ Vrancea

Alarma a fost dată în jurul orei 05.10.

"Prin apel 112, IPJ Vrancea a fost sesizat că, în jurul orei 05.10, pe DN2-E85, în afara localității Pufesti, un autocar înmatriculat în Bulgaria a ieșit în afara părții carosabile și s-a răsturnat pe o parte! Polițiștii ajunși la  fața locului au constatat că aspectele sesizate se confirma, fiind vorba despre un autocar cu 59 persoane de naționalitate bulgară! Toate persoanele au fost evacuate din autocar, din primele investigații fiind înregistrate 4 victime cu răni ușoare, trei adulți și un minor", au transmis reprezentanţii IPJ vrancea.

În urma accidentului, traficul a fost îngreunat și s-a desfăşurat pe câte un singur fir pe sens. Circulația rutieră a revenit la normal începând cu ora 06:50.

Articolul continuă după reclamă

Şoferul autocarului ar fi adormit la volan

Din primele cercetări, se pare că şoferul autocarului ar fi adormit la volan. Acesta a fost testat cu alcool testul, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii continuă verificările, pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Un autocar plin cu cetăţeni bulgari s-a răsturnat pe o şosea din Vrancea. Şoferul ar fi adormit la volan