Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un avion a plecat din Cluj spre Paris fără 43 de pasageri. Oamenii au primit în schimb bilete ca să ia autocarul

Haos şi scandal pe cel mai mare aeroport din ţară după Otopeni! Un avion a plecat fără zeci de pasageri, aseară, de la Cluj-Napoca. Călătorii care aveau bilete pentru Paris au primit, ca opţiune, transport cu autocarul. Haosul a fost provocat de scannerele de securitate, care nu au funcţionat câteva ore. 

de Redactia Observator

la 17.05.2024 , 19:30

43 de pasageri au privit furioşi cum pleacă avionul fără ei. Pentru că nu funcţionau scannerele de securitate, controlul a durat mult, iar călătorii au ajuns cu întârziere mare la poarta de îmbarcare. 

Pasagerii au fost nevoiţi să-şi cumpere alte bilete ca să ajungă la destinaţie

Problema a apărut în zona nouă a terminalului de plecări, care se extinde. Angajaţii aeroportului din Cluj-Napoca le-au explicat călătorilor că scannerele nu au funcţionat din cauza instalaţiei electrice, care a cedat. 

Vezi și

David Ciceo - director Aeroport Cluj: Nu au funcţionat echipamentele de securitate. Problemele au fost remediate după aproximativ o oră jumătate. Au fost nişte probleme de alimentare. 

Pe acelaşi subiect

Femeie: Trebuie să fugim noi prin aeroport pentru problema noastră, pentru că a lor nu mai este.

Pasagerii care au rămas pe jos au fost nevoiţi să plătească alte bilete ca să ajungă la destinaţie.

Femeie: La toate trei liniile de securitate am întrebat şi ne-ai spus să stăm liniştiţi că avionul nu pleacă fără noi. Iar apoi a venit cineva din partea aceasta să ne anunţe că avionul nu pleacă fără noi. 

Terminalul aeroportului din Cluj-Napoca va fi extins cu peste şapte mii de metri pătraţi şi va avea încă două porţi de îmbarcare. Oficial, lucrările vor fi gata peste două săptămâni. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Un avion a plecat din Cluj spre Paris fără 43 de pasageri. Oamenii au primit în schimb bilete ca să ia autocarul