Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în Giurgiu. Două persoane, găsite fără viaţă la faţa locului

Un avion uşor, de mici dimensiuni, s-a prăbuşit sâmbătă după-amiază într-o pădure din apropierea localităţii Letca Nouă, judeţul Giurgiu. Potrivit IGSU, la faţa locului au fost găsite două persoane decedate. Persoanele care au murit în accident ar fi pilotul şi un pasager.

de Redactia Observator

la 27.08.2022 , 15:44

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în Giurgiu Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în Giurgiu

Accident aviatic în judeţul Giurgiu. Un avion ultrauşor model CITIUS YR-5599 s-a prăbuşit într-o pădure din localitatea giurgiuveană Letca Nouă. Echipajele de intervenţie au fost alertate printr-un apel 112, după ce un martor a observat norul de fum. Potrivit primelor informaţii, confirmate ulterior de IGSU, accidentul s-a soldat cu doi morţi, care ar fi pilotul şi un pasager.

Intervenţie la locul prăbuşirii avionului, în Giurgiu

Potrivit ISU Giurgiu, au fost alocate două mașini de stingere, o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ. În sprijinul echipajelor operative, s-a dispus suplimentarea resurselor cu o mașină de stingere și o ambulanță SMURD de la ISU Teleorman. De asemenea, pentru eficientizarea misiunii de răspuns, s-a solicitat și o resursă aviatică din cadrul IGAV. Misiunea este în dinamică.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în Giurgiu. Două persoane, găsite fără viaţă la faţa locului