Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un bărbat a ameninţat că se aruncă de pe un stâlp de 30 de metri, după o ceartă cu iubita. Un preot l-a convins să coboare

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a pus pe jar autorităţile din Reşiţa, după ce a recurs la un gest extrem. Individul s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune şi a ameninţat că îşi va lua viaţa.

de Redactia Observator

la 18.08.2024 , 07:31

Ideea i-a venit la scurt timp după o ceartă pe care a avut-o cu iubita sa. Fără să se gândească la consecinţe, bărbatul a ameninţat că se aruncă de la aproape 30 de metri înălţime. La faţa locului au ajuns imediat salvatorii, un negociator, dar şi un preot, care l-a convins să aleagă viaţa şi nu moartea.

În tot acest timp, curentul electric a fost întrerupt, iar pompierii au așezat saltele gonflabile sub stâlp. În cele din urmă, bărbatul a coborât singur, iar forţele de ordine au decis ca acesta să fie transportat la spital. Acum se află internat la o secţie de psihiatrie. 

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Evenimente » Un bărbat a ameninţat că se aruncă de pe un stâlp de 30 de metri, după o ceartă cu iubita. Un preot l-a convins să coboare