Meniu
Search
x

Video Descoperirea făcută de angajaţii unei biblioteci din Pașcani într-o carte donată de un ieşean. A fost anunţată poliţia

Un bărbat a donat mai multe cărţi Bibliotecii din Paşcani fără să ştie că într-una dintre acestea se aflau aproape 4.000 de lei. Cărţile donate aparţineau părinţilor săi care au murit. În final, bărbatul şi-a recuperat banii graţie angajaţilor de la bibliotecă.

De Redactia Observator la 22.09.2022, 16:35
Vezi și

Un ieşea a donat cărțile părinților cu tot cu “economiile lor”. Nu știa că le-au ascuns între pagini. Banii au fost descoperiţi într-o carte de reprezentanţii Bibliotecii din Paşcani, care au anunţat poliţia. Bărbatul s-a prezentat miercuri la sediul Poliţiei din Paşcani, unde şi-a primit banii.

"În urmă cu două zile, polițiștii pășcăneni au fost informați de către reprezentanții Bibliotecii Municipale Pașcani despre faptul că un bărbat a donat un lot de cărți, într-una dintre acestea fiind găsită o sumă bani. Din verificările efectuate de polițiști, a rezultat faptul că, bărbatul a donat cărțile care au aparținut părinților săi, după decesul acestora, neștiind că într-una dintre acestea se află cei 3.900 lei. 

Ieri, bărbatul s-a prezentat la sediul Poliției Municipiului Pașcani, fiindu-i predați banii. Apreciem spiritul civic de care au dat dovadă angajații Bibliotecii Municipale Pașcani, care prin gestul lor sunt un exemplu pentru comunitate", informează IPJ Iaşi.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Descoperirea făcută de angajaţii unei biblioteci din Pașcani într-o carte donată de un ieşean. A fost anunţată poliţia