Antena Meniu Search
x

Video Descoperirea făcută de angajaţii unei biblioteci din Pașcani într-o carte donată de un ieşean. A fost anunţată poliţia

Un bărbat a donat mai multe cărţi Bibliotecii din Paşcani fără să ştie că într-una dintre acestea se aflau aproape 4.000 de lei. Cărţile donate aparţineau părinţilor săi care au murit. În final, bărbatul şi-a recuperat banii graţie angajaţilor de la bibliotecă.

de Redactia Observator

la 22.09.2022, 16:35

Vezi și

Un ieşea a donat cărțile părinților cu tot cu “economiile lor”. Nu știa că le-au ascuns între pagini. Banii au fost descoperiţi într-o carte de reprezentanţii Bibliotecii din Paşcani, care au anunţat poliţia. Bărbatul s-a prezentat miercuri la sediul Poliţiei din Paşcani, unde şi-a primit banii.

"În urmă cu două zile, polițiștii pășcăneni au fost informați de către reprezentanții Bibliotecii Municipale Pașcani despre faptul că un bărbat a donat un lot de cărți, într-una dintre acestea fiind găsită o sumă bani. Din verificările efectuate de polițiști, a rezultat faptul că, bărbatul a donat cărțile care au aparținut părinților săi, după decesul acestora, neștiind că într-una dintre acestea se află cei 3.900 lei. 

Ieri, bărbatul s-a prezentat la sediul Poliției Municipiului Pașcani, fiindu-i predați banii. Apreciem spiritul civic de care au dat dovadă angajații Bibliotecii Municipale Pașcani, care prin gestul lor sunt un exemplu pentru comunitate", informează IPJ Iaşi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Descoperirea făcută de angajaţii unei biblioteci din Pașcani într-o carte donată de un ieşean. A fost anunţată poliţia