Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un bărbat a fost înjunghiat în faţa unui bar din Bucureşti. Camerele de supraveghere au surprins momentul, martorii au asistat la scenă fără să intervină

Un fenomen periculos se răspândeşte în oraşele României! De cum se lasă întunericul, tineri şi vârstnici se înşiră pe treptele blocurilor şi în faţa micilor magazine, cu băutura lângă ei, deşi legea le-o interzice. Petrecerile ad-hoc se transformă de multe ori în scandaluri violente. Un astfel de moment, în care un bărbat din Bucureşti este înjunghiat, a fost filmat de camerele de supraveghere şi a declanşat ancheta poliţiei.

de Denisa Dicu

la 08.07.2024 , 19:24

Scenele violente s-au petrecut în faţa unui magazin de cartier din Giuleşti. Camerele de supraveghere au surprins o maşină care opreşte în zonă. Şoferul coboară cu un cuţit în mână şi se îndreaptă spre un grup de indivizi care îi ies în întâmpinare. După un schimb de replici, dă impresia că se întoarce spre maşină, dar revine furios şi îl înjunghie pe un bărbat de 57 de ani.

Atacatorul a fost arestat pentru 30 de zile

Anchetatorii presupun ca agresorul era băut în noaptea in care a avut loc conflictul, iar refuzul acestuia de a face un alcooltest, le-a întărit convingerile. Acum, pe lângă tentativa de omor și tulburarea ordinii și liniștii publice, individul este acuzat și de refuz de prelevare de probe biologice. Atacatorul a fost arestat pentru 30 de zile, iar poliţiştii din Bucureşti stau cu ochii pe zonele rău-famate, unde ştiu că localnicii obişnuiesc să bea pe străzi.

Vezi și

"Consumul de alcool este omniprezent in comiterea faptelor de mare violenta. Foarte rar se intampla ca astfel de fapte sa fie comise fara interventia, fara aportul acestui consum de alcool", a declarat Dan Antonescu, expert criminologie. Consumul de alcool în locuri public este interzis prin lege şi sancţionat cu până la 500 de lei. "Politia Capitalei actioneaza pentru prevenirea si combaterea faptelor anti-sociale precum si pentru sanctionarea contraventionala a unor fapte ce aduc atingere normelor de convietuire sociala, ce pot degenera in conflicte", a declarat Francisco Iaru, purtător de cuvânt Poliţia Capitalei. Anul acesta, poliţiştii au dat aproape 23.000 de amenzi.

Denisa Dicu Like
Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Un bărbat a fost înjunghiat în faţa unui bar din Bucureşti. Camerele de supraveghere au surprins momentul, martorii au asistat la scenă fără să intervină