Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat a fost la un pas de moarte, după ce a ieşit cu maşina de pe o şosea din Hunedoara şi s-a izbit direct în zid. Autoturismul a rămas "parcat"

Un bărbat de 69 de ani a fost la un pas de moarte, după ce a pierdut controlul volanului, a ieşit de pe partea carosabilă şi s-a izbit în zidul de susţinere. În urma impactului, maşina a rămas parcată vertical în peretele de beton.

de Redactia Observator

la 28.08.2023, 17:54

A fost nevoie de intervenţia pompierilor ca bărbatul, care rămăsese încarcerat, să fie scos. Accidentul a avut loc în jurul orei 14.00, la ieșirea din localitatea Șoimuș spre Oradea, pe DN 76.

Ce spun salvatorii

Pompierii Detașamentului Deva au intervenit, în jurul orei 14.00, pentru salvarea unei persoane încarcerate în urma unui accident rutier produs la ieșirea din localitatea Șoimuș spre Oradea, pe DN 76.

În accident a fost implicat un autoturism care se deplasa dinspre Deva spre Brad, iar conducătorul auto a pierdut controlul direcției și a ieșit de pe partea carosabilă, lovindu-se de zidul de susținere a autostrăzii.

În urma impactului, șoferul a rămas încarcerat, iar la sosirea echipajelor de salvare era conștient și cooperant. Bărbatul, în vârstă de 69 de ani, se afla singur în autoturism. El a fost extras de către echipaje și a fost transportat cu ambulanța SMURD la UPU Deva.

În timpul intervenției pompierilor, circulația rutieră nu a fost întreruptă, dar s-a circulat alternativ, pe câte o bandă de circulație.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Un bărbat a fost la un pas de moarte, după ce a ieşit cu maşina de pe o şosea din Hunedoara şi s-a izbit direct în zid. Autoturismul a rămas "parcat"