Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat a plonjat cu maşina direct în Dunăre, după ce un alt şofer a intrat pe contrasens şi l-a izbit frontal, în Mehedinţi. Patru persoane au ajuns la spital

Patru persoane au ajuns ieri după-amiază de urgenţă la spital, după ce un şofer s-a angajat într-o depăşire neregulametară, pe DN 6, în judeţul Mehedinţi. Maşina la volanul careia se afla bărbatul a intrat frontal într-un alt autoturism care circula regulamentar. Şoferul nevinovat a plonjat direct în Dunăre, cu maşina. Doar o minune a făcut ca acesta să poată se autoevacueze. 

de Redactia Observator

la 24.08.2023, 12:06

Vezi și

Accidentul s-a produs între localităţile Drobeta Turnu Severin şi Orşova. Bărbatul care circula cu o maşina înmatriculată în Italia a intrat într-o depăşire neregulamentară, iar în cursa lui s-a izbit frontal de un autoturism care circula regulamentar.

Plutonier adjunct Liviu Mirel Petria, șef tură Detașamentul de Pompieri Orșova: Detaşamentul de Pompieri Orşova a intervenit  la un accident rutier între două autoturisme. Unul dintre autoturisme a plonjat în Golful Iloviţa.

Horia Ene, medic SAJ Mehedinți: 4 victime, doi bărbaţi şi două femei, toţi cu politraumă cu interesare de bazin şi un pacient cu traumă la nivelul coloanei cervicale. Avem pacientul care s-a extras singur din apă.... mare norocos! Toţi vor fi transferaţi la Spitalul Judeţean pentru îngrijiri. 

Traficul în zonă s-a desfăşurat alternativ pe un singur sens de mers zeci de minute, iar din această cauză s-au format cozi kilometrice.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un bărbat a plonjat cu maşina direct în Dunăre, după ce un alt şofer a intrat pe contrasens şi l-a izbit frontal, în Mehedinţi. Patru persoane au ajuns la spital