Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat bolnav psihic și-a ucis mama cu cinci lovituri de cuțit, în Olt. Fusese internat de mai multe ori la psihiatrie

Un bărbat de 49 de ani din judeţul Olt a fost reţinut după ce şi-a omorât mama, femeia de 84 de ani fiind înjunghiată de cinci ori cu un cuţit în zona toracică. Procurorii afirmă că bărbatul suferă de afecţiuni psihice şi a fost internat de mai multe ori în unităţi medicale de psihiatrie.

de Redactia Observator

la 14.10.2024 , 15:31

Un bărbat bolnav psihic și-a ucis mama cu cinci lovituri de cuțit, în Olt. Fusese internat de mai multe ori la psihiatrie Un bărbat bolnav psihic și-a ucis mama cu cinci lovituri de cuțit, în Olt. Fusese internat de mai multe ori la psihiatrie - Profimedia (poză ilustrativă)

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au anunţat, luni, că procurorii au început cercetările după ce un bărbat din Radomireşti a anunţat că a găsit-o pe mama lui în stare de inconştienţă, în locuinţa acesteia, scrie News.ro.

”Din primele verificări, organele de urmărire penală au stabilit faptul că victima S.I., în vârstă de 84 de ani, din comuna Radomireşti, jud. Olt, prezenta mai multe plăgi înjunghiate în zona toracică, iar echipajul medical venit la faţa locului a constatat decesul acesteia”, au declarat procurorii. 

Și-a ucis mama cu cinci lovituri de cuțit

Articolul continuă după reclamă

Ei au stabilit, în urma investigaţiilor, că bănuit de comiterea faptei este un bărbat de 49 de ani, fiul victimei. 

”Din cuprinsul concluziilor preliminare emise de SJML Olt la data de 13.10.2024 a rezultat că moartea numitei S.I., în vârstă de 84 de ani, din comuna Radomireşti, jud. Olt, a fost violentă şi a fost cauzată, cel mai probabil, de insuficienţa respiratorie acută, urmarea hemotoraxului masiv, consecinţa unor multiple plăgi înţepate-tăiate, penetrante toracice ca urmare a unei heteroagresiuni. Între leziunile traumatice şi deces există legătură de cauzalitate directă şi necondiţionată”, a menţionat sursa citată.

Anchetatorii au stabilit că bărbatul, cunoscut cu afecţiuni psihice şi având multiple internări la unităţi medicale de psihiatrie, a luat un cuţit de bucătărie şi şi-a înjunghiat mama de cinci ori, în zona toracică.  Bărbatul şi-a recunoscut faptele în faţa procurorilor. El a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat Tribunalului Olt cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Luaţi vitamine doar după ce consultaţi un medic?
Observator » Evenimente » Un bărbat bolnav psihic și-a ucis mama cu cinci lovituri de cuțit, în Olt. Fusese internat de mai multe ori la psihiatrie