Antena Meniu Search
x

Foto Un bărbat care şi-a stropit soţia cu benzină, apoi i-a dat foc a murit ars de viu, în Botoşani. Femeia s-a salvat în ultima clipă

Un bărbat a murit, iar soţia acestuia a ajuns la spital în urma unui incendiu violent produs, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-o gospodărie din localitatea Victoria. Bărbatul ar fi izbucnit incendiul după ce ar fi încercat să îi dea foc soţiei.

de Redactia Observator

la 22.06.2024 , 16:02

Femeia s-a salvat şi a reuşit să sune la 112 - ISU Botoşani

Conform surselor Observator, bărbat şi-ar fi stropit soţia cu benzină şi apoi i-a dat foc, însă femeia a reuşit să scape după ce a ieşit din casă, flăcările rămânănd în urma ei. Bărbatul nu a mai putut scăpa şi a fost găsit fără suflare la faţa locului de pompieri.

Bărbatul nu a reuşit să se salveze

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Botoşani, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, două echipaje aparţinând Serviciului Judeţean de Ambulanţă, dar şi echipaje de poliţie.

Articolul continuă după reclamă

"Aceştia au constatat faptul că locuinţa ardea în totalitate. Întrucât existau informaţii că proprietarul era în casă în momentul izbucnirii incendiului, pompierii au început căutările concomitent cu acţiunea de stingere. Din nefericire, bărbatul a fost găsit decedat într-una dintre încăperi. Soţia acestuia a fost preluată de un echipaj medical şi transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate", au precizat oficialii ISU. Cazul a fost preluat de Poliţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Cât de uşor vă este să operaţi în sistemul e-Factura?
Observator » Evenimente » Un bărbat care şi-a stropit soţia cu benzină, apoi i-a dat foc a murit ars de viu, în Botoşani. Femeia s-a salvat în ultima clipă