Meniu
Search
x

Un bărbat de 30 de ani, urmărit în toată ţara, prins şi arestat la Oradea. A fost blocat în trafic şi pus la pământ de mascaţi

Urmărire ca în filme pe străzile din Oradea. Un bărbat de 30 de ani din judeţul Vâlcea, dat în urmărire naţională, a fost prins în trafic de poliţiştii bihoreni. Pentru că nu a oprit la semnalele agenţilor rutieri au fost chemate forţe de ordine impresionante: atât mascaţi cât şi jandarmi, care au reuşit să blocheze maşina de lux în care se afla bărbatul. 

De Cristina Dimulescu la 28.06.2022, 16:10

Bărbatul de 30 de ani din Râmnicu Vâlcea, judeţul Vâlcea era dat în urmărire naţională pentru comiterea unor infracțiuni la regimul rutier și înșelăciune.

Luni seara, bărbatul se afla într-un autoturism de lux pe o stradă din Oradea, atunci când a fost depistat de către polițiștii Compartimentului Urmăriri-Investigații Criminale. 

Mascaţii şi jandarmii au blocat maşina în care se afla bărbatul 

Pentru că şoferul maşinii în care se afla bărbatul nu a oprit la semnalele poliţiştilor, mascații și jandarmii bihoreni au blocat-o. Aceștia au pus la pamânt mai mulți ocupanți ai autoturismului și i-au încătușat.

Bărbatul căutat de oamenii legii în toată ţara a fost încarcerat la Penitenciarul Oradea. Judecătoria Oradea a emis un mandat de executare, fiind condamnat la 6 ani de închisoare pentru comiterea unor infracțiuni la regimul rutier și înșelăciune.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un bărbat de 30 de ani, urmărit în toată ţara, prins şi arestat la Oradea. A fost blocat în trafic şi pus la pământ de mascaţi