Antena Meniu Search
x

Un bărbat de 37 de ani a mers acasă pentru a lua un cuţit, apoi a agresat două persoane. Totul a pornit de la un scandal iscat într-un cazinou din Braşov

Un bărbat de 37 de ani a fost arestat preventiv de poliţiştii braşoveni după ce ar fi agresat fizic doi bărbaţi cu care, anterior, s-ar fi certat într-un cazinou din Braşov.

de Redactia Observator

la 27.06.2023, 15:00

- Shutterstock

Bărbatul de 37 de ani ar fi avut, iniţial, un conflict verbal cu cele două victime, care se aflau pe terasa unui cazinou, amplasat pe strada Alexandru Vlahuţă, s-ar fi deplasat acasă, de unde ar fi luat un cuţit, cu care l-ar fi ameninţat pe colegul său de apartament şi ar fi distrus mai multe bunuri şi după aceea s-ar fi întors pe terasa cazinoului, unde i-ar fi agresat fizic pe cei doi bărbaţi cu care anterior se certase.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Incidentul s-ar fi petrecut duminică. Conform concluziilor preliminare, leziunile suferite de cele două persoane vătămate nu au fost de natură să le pună viaţa în primejdie, a precizat IPJ Braşov, potrivit Agerpres.

"În baza probatoriului administrat, poliţiştii au dispus reţinerea persoanei bănuite pentru 24 ore şi introducerea acesteia în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă. Ulterior, aceasta a fost prezentată judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Braşov, care a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile", a mai precizat sursa citată.

Bărbatul de 37 de ani este acum cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de "ameninţare, distrugere, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un bărbat de 37 de ani a mers acasă pentru a lua un cuţit, apoi a agresat două persoane. Totul a pornit de la un scandal iscat într-un cazinou din Braşov