Antena Meniu Search
x

Un bărbat de 44 de ani a murit, după ce a căzut în scara liftului dintr-un bloc, în Botoșani. Autoritățile nu exclud varianta unei sinucideri

Un bărbat în vârstă de 44 de ani a murit după ce a căzut în scara liftului unui bloc din municipiul Botoşani, potrivit Agerpres.

de Redactia Observator

la 09.03.2023, 13:51

Autoritățile nu exclud varianta unei sinucideri
Un bărbat de 44 de ani a murit, după ce a căzut în scara liftului unui bloc, în Botoșani - IPJ Botoșani

Potrivit oficialului Poliţiei din Botoşani, bărbatul ar fi căzut în gol de la unul dintre nivelele superioare ale imobilului cu zece etaje. El a fost găsit decedat de angajatul firmei care asigură mentenanţa ascensorului.

Una dintre principalele ipoteze este că bărbatul s-ar fi sinucis

"Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit identitatea victimei, în persoana unui bărbat în vârstă de 44 de ani, din municipiul Botoşani. Totodată, au fost demarate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, urmând să stabilim cu exactitate care sunt împrejurările în care a intervenit decesul", a precizat Nenişcu.

Medicii legişti au ridicat corpul neînsufleţit al bărbatului în vederea efectuării necropsiei. Una dintre principalele ipoteze este aceea că bărbatul s-ar fi sinucis. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Un bărbat de 44 de ani a murit, după ce a căzut în scara liftului dintr-un bloc, în Botoșani. Autoritățile nu exclud varianta unei sinucideri