Antena Meniu Search
x

Un bărbat de 46 de ani din Brăila s-a urcat beat şi fără permis la volan, a provocat un accident şi a fugit de la faţa locului

Un bărbat de 46 de ani din Brăila a fost prins băut la volan și fără permis după ce a provocat un accident în orașul Brăila și a fugit.

de Redactia Observator

la 05.01.2024, 19:09

- Shutterstock

Accidentul a avut loc joi după-amiază pe strada Vădeni din Brăila. Șoferul a fugit de la fața locului. A fost găsit pe Șoseaua Baldovinești, fiind vorba de un bărbat 46 de ani, din Brăila.

Din accident au rezultat doar pagube materiale, potrivit Mediafax. Verificat în bazele de date, polițiștii au constatat că nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea o îmbibație alcoolică de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital unde a refuzat recoltarea de probe biologice, informează IPJ Brăila.

Vineri, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Un bărbat de 46 de ani din Brăila s-a urcat beat şi fără permis la volan, a provocat un accident şi a fugit de la faţa locului