Antena Meniu Search
x

Un bărbat de 56 de ani a fost găsit mort în lacul Herăstrău. Victima a plecat de la o terasă şi nu a mai ajuns acasă

Descoperire macabră în această dimineaţă în parcul Herăstrău din Capitală. Un bărbat în vârstă de 56 de ani a fost găsit decedat în apele lacului.

de Redactia Observator

la 13.07.2022, 10:29

Un bărbat de 56 de ani a fost găsit mort în lacul Herăstru
Un bărbat de 56 de ani a fost găsit mort în lacul Herăstru - Shutterstock - foto ilustrativ

Potrivit primelor informaţii, bărbatul ar fi plecat de la o terasă situată în apropierea lacului, însă pe parcursul drumului ceva s-a întâmplat şi acesta a ajuns în lac. 

Fiul bărbatului a fost cel care a dat seara trecută alerta, după ce a observat că bărbatul nu s-a întors acasă.

Tot fiul este cel care bănuieşte că bărbatul ar fi băut mai mult, iar când a văzut că victima nu răspunde la telefon a sunat la poliţie. În urma căutărilor, bărbatul a fost găsit decedat în lac. 

Pe trupul bărbatului nu au fost găsite urme de violenţă, iar anchetatorii iau acum în calcul două variante pentru cauzele morţii. Fie a fost vorba despre un accident, fie bărbatul a decis să îşi pună capăt zilelor şi s-a aruncat în lac. Trupul neînsuflețit a fost transportat la INML, pentru efectuarea necropsiei.

Ce spun autorităţile

"În această dimineață, în jurul orei 01.10, prin apel 112, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Secția 2 Poliție a fost sesizată de către un bărbat despre faptul că tatăl său, în vârstă de 56 de ani, a plecat de la o locație din Sectorul 1 și nu mai răspunde la telefon. Polițiștii au demarat, de îndată, procedura de căutare, specifică în astfel de situații, împreună cu echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov, în urma căreia, a fost găsit bărbatul, pe malul unui lac din Sectorul 1. În pofida eforturilor medicilor, a fost declarat decesul acestuia. Trupul neînsuflețit a fost transportat la INML, pentru efectuarea necropsiei. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un bărbat de 56 de ani a fost găsit mort în lacul Herăstrău. Victima a plecat de la o terasă şi nu a mai ajuns acasă