Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat de 69 de ani a intrat în stop cardio-respirator, după ce s-a înecat cu un măr. A răspuns manevrelor de resuscitare

Un bătrân în vârstă de 69 de ani din judeţul Argeş a intrat în stop cardio-respirator după ce s-a înecat cu o bucată de măr. Medicii şi paramedicii care asigură asistenţa pe ambulanţa de terapie intensivă mobilă au scos bucata de fruct, bărbatul fiind resuscitat şi dus la spital.

de Redactia Observator

la 10.07.2024 , 12:11

- Shutterstock

Incidentul a avut loc miercuri,  în localitatea Călineşti din judeţul Argeş, unde un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean au intervenit în cazul unei persoane în vârstă de 69 ani care s-a înecat cu un bol alimentar.

„La sosirea echipajului SMURD, personalul SAJ efectua pacientului manevre de resuscitare. Cu ajutorul unui accesoriu special, a fost extrasă o bucată de măr, totodată continuând-se  manevrele până când eforturile comune ale salvatorilor au condus la restabilirea funcţiilor vitale ale bărbatului”, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş. 

După ce a fost resuscitat, bărbatul a fost transportat la spital.

Articolul continuă după reclamă

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat probleme în obţinerea adeverinţelor care vă atestă vechimea în muncă?
Observator » Evenimente » Un bărbat de 69 de ani a intrat în stop cardio-respirator, după ce s-a înecat cu un măr. A răspuns manevrelor de resuscitare