Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Argeş a vrut să dea foc apartamentului soţiei sale. Poliţia l-a oprit în ultima clipă

Poliţiştii argeşeni au intervenit de urgenţă, marţi după-amiază, la locuinţa unei femei din Curtea de Argeş, care a reclamat că soţul său, pe numele căruia este emis un ordin de protecţie, a stropit cu combustibil uşa apartamentului în care se află, ameninţând că îi dă foc. Bărbatul a fost imobilizat înainte de a reuşi să incendieze uşa, notează news.ro.

de Redactia Observator

la 01.02.2022, 18:27

Un bărbat din Argeş a vrut să dea foc apartamentului soţiei sale. Poliţia l-a oprit în ultima clipă
- Hepta

Potrivit IPJ Argeş, apelul a fost primit din partea femeii marţi, în jurul orelor 16:30. Femeia din Curtea de Argeş a reclamat că soţul său, care a agresat-o anterior şi pe numele căruia Judecătoria Curtea de Argeş a emis un ordin de protecţie, s-a prezentat la uşa ei şi a stropit-o cu combustibil, ameninţând că îi dă foc.  

”La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie, care a constatat că cele sesizate se confirmă şi a reuşit imobilizarea bărbatului, înainte ca acesta să genereze incendiul”, informează Poliţia judeţeană Argeş. Bărbatul în vârstă de 45 de ani are nevoie şi de îngrijiri medicale.  La ora transmiterii acestei ştiri, el se află custodia poliţiştilor urmând ca, în funcţie de starea de sănătate, să se ia măsuri împotriva sa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Argeş a vrut să dea foc apartamentului soţiei sale. Poliţia l-a oprit în ultima clipă