Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Câmpulung a sunat la 112 şi a ameninţat că va trage cu arma în oamenii de pe stradă. S-a ales cu o amendă de 2.000 de lei

Alertă în judeţul Argeş! Un bărbat din Câmpulung s-a ales cu o amendă de 2.000 de lei, după ce a alertat poliţiştii la 112, anunțând că își va folosi arma pe strada pe care se află. Bărbatul a mai minţit autoritățile și în trecut.

de Redactia Observator

la 11.01.2023, 16:10

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Polițiștii din Câmpulung au fost alertați, miercuri, în urma unui apel primit la 112, de un bărbat, cunoscut cu afecțiuni medicale, prin care cerea intervenția poliției, deoarece deține o armă pe care intenționează să o folosească împotriva persoanelor de pe strada pe care se afla.

Deși persoana care a apelat la 112 nu a oferit date suplimentare privind identitatea ei sau locația în care se află, a fost identificată în scurt timp de către polițiștii de ordine publică.

Bărbatul nu este la prima sesizare care nu se confirmă, transmite IPJ Argeș. ''Având în vedere natura aspectelor care au făcut obiectul apelului, polițiștii au efectuat un control corporal sumar, fără ca asupra celui în cauză să fie identificată vreo armă sau alt obiect asemănător. Ca urmare a aspectelor rezultate în urma verificărilor, cel în cauză a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 2.000 de lei, conform O.U.G. 34/2008, privind organizarea și funcționarea Sistemului național unic pentru apeluri de urgență'', adaugă sursa citată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Câmpulung a sunat la 112 şi a ameninţat că va trage cu arma în oamenii de pe stradă. S-a ales cu o amendă de 2.000 de lei