Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat din Constanţa, care traversa neregulamentar, i-a ameninţat pe "mascaţii" aflaţi în misiune. Reacţia luptătorilor SAS

Un bărbat în vârstă de 32 de ani este cercetat de poliţiştii constănţeni după ce i-a ameninţat pe luptătorii din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale care se aflau într-o misiune.

de Redactia Observator

la 08.03.2023, 13:19

Vezi și

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa a transmis, printr-un comunicat de presă, că poliţişti din cadrul Secţia 3 Poliţie au fost sesizaţi, marţi seara, de luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, cu privire la faptul că, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au identificat, pe bulevardul Tomis, un bărbat, de 32 de ani, care traversa neregulamentar, fiind în pericol de a fi accidentat de autospeciala Poliţiei.

“Întrucât persoana în cauză a avut un comportament agresiv, nu s-a supus somaţiilor luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi i-a ameninţat pe aceştia cu acte de violenţă, s-a procedat la imobilizarea şi conducerea acesteia la sediul Secţiei 3 Poliţie”, a transmis IPJ Constanţa. Poliţiştii au întocmit în cauză un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ultraj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Constanţa, care traversa neregulamentar, i-a ameninţat pe "mascaţii" aflaţi în misiune. Reacţia luptătorilor SAS