Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Dolj, prins în flagrant când vindea 7 kg de canabis. Cât a cerut în schimbul drogurilor

Un bărbat de 34 de ani a fost prins de polițiști în flagrant delict când vindea 7 kilograme de cannabis cu 13.000 de euro. Acesta avea o cultură de cannabis în grădina unei case din județul Dolj, informează Mediafax.

de Redactia Observator

la 11.04.2023, 17:07

Un bărbat din Dolj, prins în flagrant când vindea 7 kg de canabis. Cât a cerut în schimbul drogurilor
- Shutterstock

Potrivit IPJ Dolj, din vara anului 2022, bărbatul ar fi înființat o cultură outdoor de cannabis, în grădina unei case din mediul rural, cultură pe care ar fi întreținut-o și din care ar fi recoltat și pus în vânzare cannabis către consumatori din județul Dolj. Luni dimineața, bărbatul a fost prins în flagrant delict în momentul punerii în vânzare a aproximativ 7 kilograme de cannabis pentru 13.000 de euro.

Ulterior, polițiștii și procurorii DIICTOT au pus în executare 5 mandate de percheziție domiciliară, toate în județul Dolj, fiind descoperite și ridicate alte 2,2 kilograme de cannabis, un cântar de precizie, cu urme de materie vegetală, precum și două telefoane mobile.

Bărbatul a fost dus la audieri, iar, în urma probatoriului administrat, a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc. Marți urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dolj, cu propunerea de arestare preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Dolj, prins în flagrant când vindea 7 kg de canabis. Cât a cerut în schimbul drogurilor