Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Iași s-a împușcat în cap în ziua divorțului, cu un asomator de animale. Urma să semneze actele de separare

Un bărbat din Iași s-a împușcat în cap cu un asomator de animale, chiar în ziua divorțului. Individul, în vârstă de 41 de ani, urma să semneze astăzi actele de desfacere pe cale legală a căsătoriei. Atenție, informații ce pot avea impact emoțional.

de Redactia Observator

la 13.03.2024, 10:59

bărbat
Un bărbat din Iași s-a împușcat în cap în ziua divorțului, cu o armă improvizată. Urma să semneze actele de separare - Shutterstock (imagine ilustrativă)

Din primele informații obținute de reporterii Observator, bărbatul deținea un asomator de animale, pe care l-a îndreptat în zona capului și a tras. În ajutorul lui a fost trimisă o unitate de Terapie Intensivă Mobilă (TIM). Acesta a fost găsit cu un traumatism cranio-cerebral prin împușcare, cu afazie globală (pierderea totală a facultății de a vorbi și de a înțelege limbajul articulat), hemiplegic (paralizat pe o parte a corpului) și cu respirație stertoroasă (un tip patologic de respirație, ce apare prin acumularea de mucus în căile aeriene). Bărbatul a fost intubat și ventilat mecanic, fiind transportat la Spitalul Clinic de Urgență "Prof. Dr. N. Oblu" Iași.

Bărbat împușcat în cap cu asomatorul, în Iași. Ce spune Poliția

"În dimineața zilei de 13.03.2024, ora 08.00, poliția a fost sesizată prin apel 112 de o femeie din municipiul Iași despre faptul că și-a găsit soțul, în vârstă de 41 de ani, la domiciliu, inconștient și cu urme de sânge pe corp.

Polițiștii deplasați la fața locului împreună cu reprezentanți ai ambulanței, au stabilit că cele sesizate se confirmă, din primele cercetări reieșind că bărbatul și-ar fi provocat leziuni în zona capului cu un asomator de animale.

Acesta a fost transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă în care se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs acest incident, urmând a fi dispuse măsuri legale", a transmis Poliția din Iași.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Iași s-a împușcat în cap în ziua divorțului, cu un asomator de animale. Urma să semneze actele de separare