Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Iaşi şi-a omorât soția în bătaie pentru că nu câștiga destul la videochat. Agresorul este de negăsit

Un bărbat este acuzat de procurorii din Iași că și-a bătut în mod repetat soția pentru că nu căștiga suficient din activități de videochat. În urma agresiunilor la care a fost supusă, femeia a murit.

de Antonia Roşu

la 04.08.2022, 13:42

Un bărbat din Iaşi şi-a omorât soția în bătaie pentru că nu câștiga destul la videochat. Agresorul este de negăsit
Un bărbat din Iaşi şi-a omorât soția în bătaie pentru că nu câștiga destul la videochat. Agresorul este de negăsit - Profi Media

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, procurorii au cerut arestarea preventivă în lipsă a inculpatului în vârstă de 30 ani, cercetat pentru comiterea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie.

În perioada 2016-2022, acesta și-ar fi bătut în mod repetat soția, „motivat de faptul că aceasta nu mai câştiga venituri consistente din activitaţi de videochat”, lovind-o cu pumnii şi picioarele în mai multe zone ale corpului şi cu precădere în zona craniană. Loviturile i-au provocat femeii multiple traumatisme cranio-cerebrale ce au condus la alterarea constantă a stării de sănătate a acesteia, relatează Mediafax.

Procurorii arată că acestea au evoluat pe fondul celor mai recente acte de agresiune fizică complicate în evoluţie cu o bronhopneumonie, iar în final au condus la moartea victimei în luna martie 2022.

Agresorul nu s-a prezentat la sediul parchetului

Inculpatul a fost citat în vederea audierii în calitate de suspect şi inculpat, însă nu s-a prezentat la sediul parchetului.

„Din verificările efectuate cu ocazia punerii în executare a mandatelor de aducere a rezultat că acesta nu mai locuieşte la adresa de domiciliu, nici la adresele cunoscute în care a stat fără forme legale”, se arată în comunicat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Iaşi şi-a omorât soția în bătaie pentru că nu câștiga destul la videochat. Agresorul este de negăsit