Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Timiş şi-a înjunghiat partenera în gât, după care şi-a dat foc într-o anexă de lângă casă. Cei doi aveau împreună cinci copii

Un bărbat din Timiş şi-a înjunghiat partenera în gât, după care şi-a dat foc într-o anexă de lângă casă.

de Redactia Observator

la 08.04.2024, 17:32

Vezi și

Alarma a fost dată de vecini care au văzut flăcări. Când pompierii au ajuns la faţa locului au descoperit-o pe femeie căzută la pământ. Femeia a fost transportată de urgenţă la spital.

Ulterior, când au stins flăcările au dat şi peste cadavrul carbonizat, cel mai probabil al bărbatului. Cei doi aveau cinci copii împreună. Poliţiştii au deschis dosar penal şi continuă cercetările.

Ce spun poliţiştii

La data de 8 Aprilie 2024, în jurul orei 11:38, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că la un imobil de pe strada Aurel Cosma din Moșnița Veche, a avut loc o altercație între un bărbat și o femeie, femeia prezentând o plagă la nivelul gâtului.

Aceasta a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ulterior ar fi fost incendiată o anexă a locuinței, în interiorul acestei fiind găsit trupul carbonizat al unei persoane.

Polițiștii aflați la fața locului efectuează verificări în vederea stabilirii identității cadavrului și stabilirea întregii situații de fapt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Timiş şi-a înjunghiat partenera în gât, după care şi-a dat foc într-o anexă de lângă casă. Cei doi aveau împreună cinci copii