Meniu
Search
x

Video Bărbat atacat de urs, în Vrancea. Doi vecini au omorât animalul cu furci şi topoare, alertaţi de strigătele victimei

Un bărbat de 31 de ani a fost atacat de urs, într-un sat din judeţul Vrancea. Ulterior, au apărut informaţii potrivit cărora şi alţi doi vecini, care i-ar fi sărit în ajutor acestuia cu furci şi topoare, au fost răniţi. Toţi trei au fost preluaţi de ambulanţe, iar ursul a fost găsit mort.

De Redactia Observator la 10.10.2021, 13:14
Vezi și

UPDATE: Doi bărbaţi i-au sărit în ajutor victimei, cu furci şi topoare. Toţi trei au ajuns la spital

Potrivit surselor Observator, bărbatul atacat de urs folosea o drujbă şi nu a auzit animalul care se apropia, din spate. Doi bărbaţi, de 36, respectiv 69 de ani, alertaţi de zgomote, i-au sărit în ajutor cu furci şi topoare, fiind, la rândul lor, răniţi. Cei trei au fost preluaţi de ambulanţe, iar primul dintre ei era conştient, cu multiple leziuni.

Un bărbat din Vrancea a ajuns la spital, atacat de urs

Poliţiştii din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Panciu au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că, un bărbat din comuna Câmpuri, sat Rotilești, prezintă pe corp urme ale unui posibil atac de animal sălbatic. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, persoana în cauză fiind preluată de ambulanță. Intervin, de asemenea, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase.

Un urs mort, descoperit în apropiere

Din primele cercetări, există indicii conform căruia bărbatul de 31 de ani ar fi fost atacat de un animal sălbatic, cel mai probabil un urs. Totodată, un urs a fost găsit decedat în apropierea unei gospodării. În momentul de faţă, poliţiştii efectuează cercetarea locului faptei, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Bărbat atacat de urs, în Vrancea. Doi vecini au omorât animalul cu furci şi topoare, alertaţi de strigătele victimei

Breaking News

BNR a majorat dobânda cheie la 6,25% pe an, de la 5,50%

BNR a majorat dobânda cheie la 6,25% pe an, de la 5,50%