Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat găsit mort într-o maşină abandonată pe o stradă din Timişoara. A fost zărit din întâmplare de o femeie care trecea prin zonă

Descoperire şocantă într-o maşină abandonată pe o stradă din Timişoara. O femeie care trecea prin zonă a observat cadavrul unui bărbat pe scaunul din faţă. A sunat imediat la 112, iar poliţiştii şi criminaliştii s-au deplasat în zonă.

de Monica Palade

la 07.11.2023, 22:15

Vezi și

Din primele cercetări, cadavrul nu prezenta urme de violenţă şi se pare că ar aparţine unui bărbat de 53 de ani din Galaţi. Oamenii legii continuă ancheta pentru a afla condiţiile în care omul şi-a găsit sfârşitul. A fost întocmit dosar penal pentru moarte suspectă.

Ce spun poliţiştii

La data de 31 octombrie a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii Secției 5 Poliție Urbană Timișoara, au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că pe strada Liniștei din municipiul Timișoara ar fi observat pe scaunele din față ale unui autoturism, un bărbat decedat.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă.

Polițiștii în continuare efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurările producerii nefericitului eveniment.

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor furnizate de reporterul Observator Iulia Pop.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Un bărbat găsit mort într-o maşină abandonată pe o stradă din Timişoara. A fost zărit din întâmplare de o femeie care trecea prin zonă