Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat înarmat cu o sabie a ameninţat cu moartea mai mulţi localnici din Giurgiu şi a distrus capota unei maşini. De la ce a pornit scandalul

Scene de violenţă extremă pe străzile oraşului Mihăileşti din Giurgiu. Un bărbat înarmat cu o sabie a ameninţat cu moartea mai mulţi localnici şi a distrus capota unei maşini.

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 09.01.2023, 13:26

Vezi și

A urcat apoi la volan şi a urmat o cursă nebună în trafic încheiată abia după ce poliţiştii au tras mai multe focuri de armă, inclusiv în roţile maşinii. Individul a fost oprit în timp ce se îndrepta către casa fostei cumnate pe care o ameninţase în urmă cu câteva zile. 

A fost nevoie de 7 focuri de armă ca poliţiştii să-l poată imobiliza pe bărbat. După ce l-au urmărit câţiva kilometri au tras două focuri de armă în plan vertical şi alte 5 în roţile maşinii pentru a-l putea opri. Bărbatul se afla în oraşul Mihăileşti din judeţul Giurgiu şi se îndrepta spre cumnata acestuia, pe care o ameninţase cu moartea. Femeia a depus plângere în perioada sărbătorilor şi a spus poliţiştilor că a primit un apel de la agresor în care a fost ameninţată.

Un alt apel la 112 a venit din partea unui bărbat dina celaşi oraş care le-a spus agenţilor că a găsit maşina distrusă şi că agresorul l-a ameninţat cu o sabie. Bărbatul se află acum în custodia poliţiştilor şi se pare că ar avea probleme psihice şi că a mai fost internat în trecut. El este cercetat acum pentru agresiune, ameninţare cu moartea tulburarea ordinii publice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Un bărbat înarmat cu o sabie a ameninţat cu moartea mai mulţi localnici din Giurgiu şi a distrus capota unei maşini. De la ce a pornit scandalul