Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat îşi răpeşte propriul copil de lângă fosta soţie, în Braşov. Urletele de disperare ale femeii nu l-au oprit: "Lasă copilul, de ce vrei să faci asta?"

Scene greu de privit pe o stradă din Săcele, judeţul Braşov. Un bărbat este filmat cum răpeşte practic un copil.

de Redactia Observator

la 24.05.2024 , 16:49

Bărbatul în cauza este chiar tatăl copilului şi l-a luat de la mama acestuia, fosta sa parteneră. În clip se aude vocea femeii, dar şi a unui alt bărbat care îl roagă să-i dea drumul copilului. În tot acest timp, micuţul plânge şi ţipă în braţele tatălui său, semn că nu şi-ar dori să fie cu acesta.

La finalul clipului, bărbatul intră în maşină cu copilul care continuă să plângă. Bărbatul care filmează şi care o însoţeşte pe mama băiatului se pune în faşa maşinii pentru a-l împiedica să plece cu cel mic, dar şoferul nu ţine cont de acest lucru şi e foarte aproape să-l lovească cu maşina.

Potrivit unor surse, cel care a luat copilul cu forţa ar fi un consilier local din Săcele care a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare în dosarul "Şpagă în spitalele Covid". Deşi are această condamnare, el ar deţine în continuare o funcţie publică. Scenele prezentate s-au petrecut în cursul zilei de ieri, 23 mai.

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
Ascultaţi manele?
Observator » Evenimente » Un bărbat îşi răpeşte propriul copil de lângă fosta soţie, în Braşov. Urletele de disperare ale femeii nu l-au oprit: "Lasă copilul, de ce vrei să faci asta?"