Antena Meniu Search
x

Un bărbat se zbate între viaţă şi moarte, după ce s-a răsturnat cu ATV-ul. A fost proiectat câţiva metri pe asfalt

Accident grav, aseară, în localitatea Malovăţ, din judeţul Mehedinţi. Un bărbat de 47 de ani se zbate între viaţă şi moarte, după ce s-a răsturnat cu ATV-ul pe marginea drumului. A fost preluat de medici şi dus de urgenţă la spital, în comă.     

de Redactia Observator

la 28.11.2023, 09:38

Vezi și

Sunt imaginile surprinse de o cameră de supraveghere. Bărbatul circulă cu viteză pe şosea, iar într-o clipă de neatenţie, pierde controlul ATV-ului, intră pe contransens şi se răstoarnă.

Alin Ciocan, IPJ Mehedinţi: În urma cercetărilor a rezultat faptul că un bărbat de 47 de ani din Drobeta-Turnu Severin, în timp ce se deplasa pe direcţia Drobeta Turnu Severin către Motru, pe fondul neadaptării vitezei a pierdut direcţia de deplasare şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. 

Bărbatul a fost proiectat de pe ATV câţiva metri pe asflat. Acolo unde l-au şi găsit medicii care au ajuns de urgenţă.

Zenaida Jugravu purtător de cuvânt SAJ Mehedinţi: Inconștient, cu politraumă, TTC acut, hematom parietal drept, plagă sângerândă parietală dreapta, traumatism cot drept cu plagă. A fost evaluat la faţa locului apoi transportat la UPU pentru investigaţii suplimentare.

Bărbatul ar fi pompier în cadrul Inspectoratului Pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi, iar acum cel care s-a luptat de nenumărate ori pentru a salva vieţile oamenilor, se zbate chiar el între viaţă şi moarte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Un bărbat se zbate între viaţă şi moarte, după ce s-a răsturnat cu ATV-ul. A fost proiectat câţiva metri pe asfalt