Antena Meniu Search
x

Un bărbat și 18 animale, oi și capre, au murit după un accident feroviar produs între Gara Buda și Gara Ploiești Vest

Un bărbat și-a pierdut viață duminică seară după un accident feroviar care a avut loc între Gara Buda și Gara Ploiești Vest. Până la ora transmiterii acestei știri au fost găsite alături de victimă și 18 animale moarte (oi și capre). La fața locului acționează un echipaj de stingere, o descarcerare și o ambulanță.

de Redactia Observator

la 12.09.2021, 22:29

accident feroviar 12 septembrie
Un bărbat și 18 animale, oi și capre, au murit după un accident feroviar produs între Gara Buda și Gara Ploiești Vest - Shutterstock (imagine ilustrativă)

"La data de 12 septembrie,în jurul orei 21.20, politiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Prahova au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că trenul Regio nr. 3012, între Stațiile C. F. Buda și Ploiești Vest a accidentat un bărbat. La fața locului s-a deplasat echipa operativă, care a constatat ca cele sesizate se confirmă, persoana fiind decedată. Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. La această oră, traficul feroviar din zonă este restricționat, fiind oprit doar trenul în cauză", au transmis reprezentații Poliției.

Potrivit informațiilor obținute de reporterii Observator, victima are în jur de 60 de ani. Cei 13 călători care se aflau în garnitura CFR Regio nr. 3012 nu au suferit răni. Traficul în zonă a fost restricționat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un bărbat și 18 animale, oi și capre, au murit după un accident feroviar produs între Gara Buda și Gara Ploiești Vest