Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat şi-a găsit sfârşitul în propria casă, după ce locuinţa i-a fost cuprinsă de flăcări, în Olt. Un altul a ajuns la spital, cu arsuri pe faţă şi pe mâini

Un bărbat în vârstă de 58 de ani a murit în urma unui incendiu izbucnit la o locuinţă din judeţul Olt, iar un altul a fost salvat de pompieri, care l-au scos din imobil. El avea arsuri pe faţă şi pe mâini şi a fost transportat la spital.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 03.12.2023, 12:38

- Shutterstock

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt au anunţat că echipaje din cadrul Staţiei Stoeneşti şi Detaşamentului Caracal, cu trei autospeciale de stingere şi două echipaje SMURD, au intervenit duminică, în comuna Stoicăneşti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă. 

În sprijinul militarilor au acţionat şi o autospecială de stingere din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Stoicăneşti şi un echipaj din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt.

“Din datele transmise de persoana care a anunţat evenimentul la numărul unic 112, în locuinţă se aflau două persoane în momentul izbucnirii incendiului. În momentul sosirii echipajelor, casa ardea generalizat, concomitent cu misiunea de stingere fiind constituite echipe de căutare-salvare a celor două victime. Un bărbat în vârstă de 81 de ani, a fost identificat de echipele de căutare şi extras din locuinţă, conştient, cu arsuri în zona feţei şi membrelor superioare. Pacientul a fost transportat la UPU Slatina”, au transmis pompierii, potrivit Mediafax.

Proprietarul casei, în vârstă de 58 de ani, a fost găsit în interiorul locuinţei, decedat, cu arsuri pe întreaga suprafaţă a corpului. Pompierii au reuşit să stingă focul după două ore şi jumătate. În urma evenimentului, locuinţa, cu suprafaţa de aproximativ 70 de metri pătraţi, a ars în totalitate.

Pompierii au precizat că cel mai probabil incendiul a fost provocat de coşul de fum deteriorat sau neizolat faţă de materiale combustibile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

IPS Teodosie vrea post nou, de trei zile, într-un moment important pentru el. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un bărbat şi-a găsit sfârşitul în propria casă, după ce locuinţa i-a fost cuprinsă de flăcări, în Olt. Un altul a ajuns la spital, cu arsuri pe faţă şi pe mâini