Antena Meniu Search
x

Video Un bătrân de 72 de ani, reținut pentru viol în Dolj. Bărbatul ar fi ademenit în casa lui două fetițe de 5 ani, verișoare

Caz șocant în comuna Bârca din Dolj, acolo unde un bărbat de 72 de ani este acuzat că ar fi violat două fetițe în vârstă de 5 ani ani. Bătrânul a fost reținut pentru 24 de ore.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 28.09.2022, 20:12

Vezi și

Un bărbat de 72 de ani, din comuna Bârca, județul Dolj, este acuzat că ar fi violat două fetițe de 5 ani, după ce le-a invitat pe copile în casa sa. Polițiștii Secţiei nr. 14 Poliţie Rurală Bârca l-au reținut, marți seara, pentru 24 de ore,și urmează să fie prezentat, miercuri, Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea în vederea luării une măsuri preventive. 

"În seara zilei de 27 septembrie a.c., polițiști din cadrul Secţiei nr.14 Poliţie Rurală Bârca au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 72 de ani, din comuna Bârca, bănuit de comiterea infracţiunilor de viol şi coruperea sexuală a minorilor. La data de 27 septembrie a.c., ora 20:15, poliţiştii Secţiei nr.14 Poliţie Rurală Bârca au fost sesizaţi de o femeie din comuna Bârca, cu privire la faptul că, fiica şi nepoata sa, ambele de 5 ani, ar fi fost violate de un bărbat de 72 de ani, din aceeaşi localitate. La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii, fiind demarate cercetările sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea. În fapt, bărbatul este bănuit că în cursul zilei de 27 septembrie, le-ar fi invitat pe cele două copile în locuinţa sa, unde, prin folosirea de acte de violenţă, ar fi exercitat acte specifice infracțiunii de viol asupra acestora. În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol (două acte materiale) şi coruperea sexuală a minorilor, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj", au transmis reprezentanții IPJ Dolj. 

Astăzi, bărbatul de 72 de ani va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea, în vederea luării unei măsuri preventive.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Un bătrân de 72 de ani, reținut pentru viol în Dolj. Bărbatul ar fi ademenit în casa lui două fetițe de 5 ani, verișoare