Antena Meniu Search
x

Un bebeluş de o lună a murit la Spitalul Judeţean Târgu Jiu. Copilul fusese adus de părinţi în stop cardio-respirator

Un bebeluş de doar o lună a murit, miercuri, la Spitalul Judeţean Târgu Jiu. Sugarul fusese adus de părinţi în stop cardio-respirator şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

de Redactia Observator

la 22.05.2024 , 17:45

UPDATE: ”Familia sugarului care a decedat astăzi s-a prezentat pe 21.05. după-amiază, la Cabinetul de Pediatrie din Ambulatoriu Integrat, acuzând constipaţia (lipsă scaun) bebelusului. A fost consultat de medic. În timpul consultului sugarul a prezentat scaun. Copilul nu prezenta alte afecţiuni /probleme de sănătate. I s-a recomandat tratament pentru constipaţie şi monitorizare prin cabinetul medicului de familie”, au mai transmis oficialii unităţii medicale. 

”În cursul dimineţii, la Camera de Gardă Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, în jurul orei 08:00, s-a prezentat, cu mijloace proprii, de la domiciliu, o familie cu un sugar în vârstă de o lună, aflat în stop cardio-respirator. S-au început manevrele de resuscitare, conform protocolului medical, de către o echipă formată din medici de specialitatea pediatrie, ATI, cardiologie. Sugarul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”, au transmis, miercuri, reprezentanţii Spitalului Judeţean Târgu Jiu, scrie news.ro.

Potrivit acestora, în cursul zilei de joi va fi efectuată necropsia.

Vezi și

”Au fost anunţate Serviciul de Medicină Legală, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Gorj şi Direcţia de Sănătate Publică Gorj”, a mai transmis sursa citată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Ascultaţi manele?
Observator » Evenimente » Un bebeluş de o lună a murit la Spitalul Judeţean Târgu Jiu. Copilul fusese adus de părinţi în stop cardio-respirator