Antena Meniu Search
x

Video Un bebeluş din Baia Mare a murit la doar câteva săptămâni de viaţă, după ce a făcut pneumonie în spital. Părinţii îi acuză pe medici de malpraxis

Acuzaţii grave la adresa medicilor spitalului din Baia Mare! Un bebeluş de doar câteva săptămâni şi-a pierdut viaţa după ce s-a îmbolnăvit, imediat după naştere, de pneumonie. După mai multe zile de tratament, spun părinţii, copilul a fost externat, însă a murit la scurt timp. 

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 04.05.2023, 13:28

Vezi și

Fetiţa s-a născut la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare pe 10 aprilie. Ziua următoare a început să facă febră, au stabilit că aceasta a suferit o infecţie. Timp de 8 zile a primit tratament de specialitate, iar la externare a prezentat o stare generală bună de sănătate.

A murit după ce a făcut pneumonie în spital 

În urmă cu două zile, micuţei i s-a făcut rău, astfel că părinţii au solicitat la domiciliu un echipaj SMURD. Medicii nu au putut decât să declare decesul, după ce au resuscitat micuţa minute în şir.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz şi fac verificări pentru un dosar care priveşte săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă. Între timp, părinţii au depus sesizare atât la Colegiul Medicilor, cât şi la Parchet, iar autopsia arată faptul că decesul fetiţei a survenit în urma unei pneumonii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Un bebeluş din Baia Mare a murit la doar câteva săptămâni de viaţă, după ce a făcut pneumonie în spital. Părinţii îi acuză pe medici de malpraxis