Antena Meniu Search
x

Un bidon şi un lighean pus pe un scaun, în loc de chiuvetă, într-o școală din Vrancea. Peste 250 de școli din țară nu pot asigura măsuri igienico-sanitare minime

Începutul de an şcolar găseşte 253 de şcoli din ţară fără măsuri igienico-sanitare. Sunt cifrele oficiale, oferite, ieri, în şedinţa cu prefecţii susţinută de premier. Cele mai multe sunt în judeţele Dolj, Arad şi Buzău. 

de Redactia Observator

la 13.09.2021, 09:13

Vezi și

O situaţie aparte este şi în Iaşi, unde 20 de şcoli încă au toaleta în curte. Situaţia este doar cu 1 la sută mai bună faţă de acum trei ani. O problemă este şi încălzirea. 139 de şcoli nu pot asigura o temperatură optimă pentru elevii întorşi în clase, în pragul anotimpului rece. 

Cele mai multe unităţi de învăţământ cu astfel de probleme sunt în Bacău, Timiş, Hunedoara şi Constanţa. Însă imaginea simbol a începutului de an şcolar, care a devenit deja virală pe internet, vine din Vrancea. 

Aici, un bidon şi un lighean pus pe un scaun ţin loc de chiuvetă, în şcoala gimnazială din Tătăranu. Prefectul judeţului a cerut deja ca improvizaţia să fie înlăturată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Un bidon şi un lighean pus pe un scaun, în loc de chiuvetă, într-o școală din Vrancea. Peste 250 de școli din țară nu pot asigura măsuri igienico-sanitare minime