Antena Meniu Search
x

Un botoșănean de 44 de ani a înjunghiat doi consăteni în plină stradă, după ce au început să se certe aprins. Bărbatul a fost arestat

Un bărbat în vârstă din 44 de ani din judeţul Botoşani a fost arestat preventiv după ce a înjunghiat doi consăteni, aceştia având nevoie de 20 de zile de îngrijiri medicale în urma rănilor suferite.

de Redactia Observator

la 17.09.2022, 15:17

Un bărbat a fost arestat preventiv după ce a înjunghiat doi consăteni
Un bărbat a fost arestat preventiv după ce a înjunghiat doi consăteni - Shutterstock

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Botoşani a transmis, sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că bărbatul în vârstă de 44 de ani din localitate Vorniceni se afla pe drumul public, iar la un moment dat a început să se certe cu doi consăteni, de 42 de ani şi 37 de ani. Bărbatul a scos un briceag cu care i-a înjunghiat pe cei doi. Victimele au fost duse la spital, având nevoie pentru vindecare de 20 de zile de îngrijiri medicale.

''Poliţiştii au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, la locuinţa bărbatului bănuit de comiterea faptei, prilej cu care, într-o zonă cu vegetaţie, din curte, a fost identificat şi ridicat în vederea continuării cercetărilor, un briceag cu o lamă de 6 centimetri'', precizează comunicatul de presă.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi, ulterior, arestat preventiv pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi lovire sau alte violenţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un botoșănean de 44 de ani a înjunghiat doi consăteni în plină stradă, după ce au început să se certe aprins. Bărbatul a fost arestat