Antena Meniu Search
x

Video Un brăilean a furat bani dintr-un magazin pe care apoi i-a pierdut la păcănele. Jandarmii l-au găsit dar nu mai avea niciun leu

Un bărbat din Brăila a furat mai mulţi bani dintr-un magazin de cartier din zona Oborului, pe care mai apoi i-a cheltuit la o sală cu jocuri de noroc, pierzând toată suma sustrasă. Vânzătoarea a explicat totul unor jandarmi care treceau în zonă, care mai apoi l-au identificat pe bărbat.

de Redactia Observator

la 25.06.2023, 18:07

Vezi și

Incidentul s-a petrecut duminică dimineaţa. Un bărbat a intrat într-un magazin situat în cartierul Obor și, în câteva secunde, profitând de neatenția vânzătoarei, a sustras niște cutii cu bani aflate pe partea cealaltă a tejghelei, după care a plecat.

La scurt timp după cele întâmplate, prin zonă a trecut un echipaj de jandarmerie, iar vânzătoarea le-a povestit jandarmilor ce pățise. Echipajul a verificat zona, identificându-l pe bărbatul descris de angajata magazinului, în zona oborului de animale.

Brăileanul și-a recunoscut fapta în fața colegilor noștri, însă banii nu-i mai avea asupra sa. Acesta a declarat că a mers într-o sală de jocuri din cartier și ar fi jucat la un aparat toată suma sustrasă.

Jandarmii l-au condus pe bărbat la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, au întocmit actul de sesizare, iar cercetările vor fi continuate de polițiști. Imaginile de pe camerele de supraveghere au fost furnizate de Inspectatorul Judeţean de Jandarmerie Brăila.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un brăilean a furat bani dintr-un magazin pe care apoi i-a pierdut la păcănele. Jandarmii l-au găsit dar nu mai avea niciun leu