Antena Meniu Search
x

Un căţeluş chinuit, malnutrit şi plin de răni, a primit o nouă şansă. Poliţiştii din Hunedoara l-au salvat de la o viaţă de coşmar

Poliţiştii de la Protecţia Animalelor din judeţul Hunedoara au salvat un caine din rasa American Staffordshire Terrier, plin de răni şi malnutrit. Animalul a fost dus într-un adăpost autorizat.

de Redactia Observator

la 23.08.2023, 15:24

Caine rănit şi malnutrit, salvat de poliţişti
Caine rănit şi malnutrit, salvat de poliţişti

Un câine din rasa American Staffordshire Terrier, malnutrit şi plin de răni, a fost salvat de poliţiştii de la Protecţia Animalelor din judeţul Hunedoara.

Căţeluşul chinuit a fost salvat

”Poliţiştii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada Dr. Victor Babeş, din oraşul Haţeg, se află un câine într-o situaţie de pericol. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat un animal din specia canină, cu caractere morfologice asimilate rasei American Staffordshire Terrier (femelă, culoare negru cu alb, talie medie, neidentificat prin microcipare), care prezenta o stare de sănătate precară, multiple răni la nivelul corpului şi malnutriţie”, a transmis IPJ Hunedoara.

Câinele va primi îngrijiri medicale într-un adăpost autorizat, relatează news.ro. Proprietarul animalului urmează să fie identificat.

”Având în vedere faptul că animalul se afla în stare evidentă de pericol, poliţiştii au luat măsura plasării acestuia într-un adăpost autorizat, unde va primi îngrijirile necesare (şi unde aşteaptă să fie adoptat de un iubitor de animale) şi au demarat cercetări în vederea identificării proprietarului căţeluşei şi a documentării răspunderii penale sau contravenţionale a acestuia”, a mai precizat IPJ Hunedoara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un căţeluş chinuit, malnutrit şi plin de răni, a primit o nouă şansă. Poliţiştii din Hunedoara l-au salvat de la o viaţă de coşmar