Antena Meniu Search
x

Video Un copil de 11 ani a murit în ambulanţă după ce s-a intoxicat cu insecticid, în Dolj. Mama şi sora lui, la spital

Un copil de 11 ani a murit, iar sora și mama lui au ajuns la spital, în noaptea de marți spre miercuri. Polițiștii fac cercetări, existând suspiciunea unei intoxicaţii.

de Redactia Observator

la 03.07.2024 , 13:16

Potrivit IPJ Dolj, în noaptea de marți spre miercuri, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un copil de 11 ani din comuna Gighera ar fi murit într-o ambulanţă, în timp ce se afla în comuna Teasc. Tătăl copiilor a povestit poliţiştilor că a stropit în curte şi în casă cu o substanţă împotriva puricilor şi este posibil ca locuinţa să nu fi fost aerisită corespunzător, iar copiii şi femeia s-au intoxicat.

Suspiciune de intoxicaţie

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit că minorul era transportat cu un echipaj de ambulanţă către o unitate medicală din municipiul Craiova, iar la intrarea în comuna Teasc, pe DN 55, acesta a intrat în stop cardiorespirator, fiind declarat decesul.

Vezi și

Din verificările făcute de polițiști s-a stabilit că, în timpul nopții, mama şi sora minorului, de 31, respectiv 9 ani, au fost transportate către unităţi medicale, existând suspiciunea unei intoxicaţii. Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care au avut loc evenimentele, urmând a fi dispuse măsuri legale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi stat peste program la muncă, doar pentru a scăpa de îndatoriri personale?
Observator » Evenimente » Un copil de 11 ani a murit în ambulanţă după ce s-a intoxicat cu insecticid, în Dolj. Mama şi sora lui, la spital