Antena Meniu Search
x

Un copil de 12 ani a murit după ce a fost lovit de o betonieră, în localitatea Ștefan cel Mare din Vaslui

Un copil de 12 ani din comuna Ștefan cel Mare, județul Vaslui, a murit, miercuri după-amiază, lovit de un camion.

de Redactia Observator

la 31.05.2023, 17:29

roți de camion
Un copil de 13 ani se zbate între viață și moarte după ce a fost lovit de o betonieră, în Vaslui - Shutterstock (imagine ilustrativă)

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui au intervenit la locul producerii evenimentului cu un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă, care a găsit copilul în stare de inconştienţă, iar poliţiştii au deschis un dosar de cercetare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Accidentul a avut loc pe DN 15D, la intrarea în localitatea Ștefan cel Mare, comuna Ștefan cel Mare.

Copilul de 12 ani din Vaslui, lovit de un camion, a fost găsit în stare de inconștiență

"Victima a fost găsită în stare de inconștiență și cu multiple traumatisme produse în urma accidentului rutier. Copilul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, însă în urmă cu aproximativ 20 minute medicii ai fost nevoiți să declare decesul", a informat ISU Vaslui.

Poliţiştii iau în calcul varianta conform căreia şoferul betonierei ar fi acroşat copilul cu bara, fără să-şi dea seama, după care şi-a continuat drumul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un copil de 12 ani a murit după ce a fost lovit de o betonieră, în localitatea Ștefan cel Mare din Vaslui