Antena Meniu Search
x

Video Un copil de 2 ani a murit după ce a căzut într-un lighean cu apă în timp ce se juca, în Neamţ. Nenorocirea s-a petrecut sub ochii mamei şi bunicii

O clipă de neatenţie a dus la moartea unui copil de doar 2 ani în judeţul Neamţ. Acesta a murit înecat într-un lighean, chiar în curtea casei. Accidentul este cu atât mai greu de înţeles cu cât copilul era acasă şi cu mama, şi cu bunica. 

de Redactia Observator

la 01.04.2024, 13:37

Vezi și

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ au anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi duminică după amiază, de către o femeie în vârstă de 53 de ani, din Gâdinţi, cu privire la faptul că nepotul acesteia, în vârstă de doi ani, a fost găsit într-un lighean cu apă.

“Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului stabilind faptul că, în timp ce minorul se afla în curtea locuinţei, împreună cu mama şi bunica sa, în timp ce se juca, într-un moment de neatenţie, acesta ar fi căzut cu faţa într-un lighean cu apă. Atât mama acestuia cât şi un echipaj medical sosit la faţa locului au aplicat manevre de resuscitare, din nefericire fără efect, fiind declarat decesul minorului”, au afirmat poliţiştii.

În acest caz a fost deschis un dosar penal în cauză pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Un copil de 2 ani a murit după ce a căzut într-un lighean cu apă în timp ce se juca, în Neamţ. Nenorocirea s-a petrecut sub ochii mamei şi bunicii