Antena Meniu Search
x

Un copil născut în ambulanță, în Teleorman, va fi botezat după numele paramedicului care l-a asistat la venirea pe lume

O femeie din Teleorman care a născut într-o ambulanță aflată în drum spre spital își va boteza copilul "Dan", numele paramedicului care a asistat-o. Ea a luat decizia după ce, împreună cu bebelușul, a ajuns în siguranță la unitatea medicală.

de Redactia Observator

la 18.10.2021, 18:31

bebeluș nou născut
Un copil născut în ambulanță, în Teleorman, va fi botezat după numele paramedicului care l-a asistat la venirea pe lume - Shutterstock (imagine ilustrativă)

Evenimentul s-a produs în noaptea de duminică spre luni. O femeie de 37 de ani a născut într-o ambulanță a SMURD Videle în timp ce se îndrepta către spital. Femeia a fost asistată la naștere de o asistentă a Serviciului de Ambulanță Teleorman și de trei paramedici de la SMURD.

Mama și copilul au ajuns sănătoși la spital, iar evenimentul a fost relatat pe pagina de Facebook a IGSU. „Aventura s-a încheiat cu bine, copilul și mama fiind aduși la spital sănătoși, de unde au fost preluați de personalul medical. Mămica băiețelului le-a mulțumit din suflet salvatorilor pentru ajutorul oferit, iar la întrebarea medicului privind numele copilului, ea a răspuns imediat, fără să mai stea pe gânduri: Ce nume vreți să-i puneți băiețelului? - Dan, ca al acestui paramedic care m-a ajutat!", scrie în mesajul publicat pe pagina IGSU.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un copil născut în ambulanță, în Teleorman, va fi botezat după numele paramedicului care l-a asistat la venirea pe lume