Antena Meniu Search
x

Un copilaș de 2 ani a rămas blocat în mașină, într-o parcare din Neamț. Pompierii au spart geamul și l-au scos pe copil din vehicul

Panică în Neamț, după ce un copil de 2 ani care a rămas blocat într-o mașină staționată într-o parcare din Roman. Pompierii au intervenit imediat și au reușit să-l scoată pe copil din autoturism, potrivit Mediafax.

de Redactia Observator

la 19.12.2023, 18:12

Un copil de 2 ani a rămas blocat în mașină
Un copil de 2 ani a rămas blocat în mașină - Profimedia (poză ilustrativă)

Potrivit ISU Neamț, la ora 16:30, prin apel la 112, pompierii au fost anunțați că în municipiul Roman, un copil de 2 ani a rămas blocat într-un autoturism staționat într-o parcare de pe strada Ștefan cel Mare. Au intervenit două echipaje de pompieri cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Roman.

Copilul nu a necesitat îngrijiri medicale

Pompierii au găsit un autoturism cu ușile blocate în care se afla un copil pe bancheta din spate, într-un scaun auto. Cu ajutorul echipamentelor specifice, salvatorii au spart geamul și au scos copilul din autoturism.

Copilul nu a necesitat îngrijiri medicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Un copilaș de 2 ani a rămas blocat în mașină, într-o parcare din Neamț. Pompierii au spart geamul și l-au scos pe copil din vehicul