Antena Meniu Search
x

Un cuplu certăreţ a ajuns de la restaurant pe mâna poliţiei. În focul scandalului, cei doi au "uitat" că au ceva de ascuns şi au fost prinşi cu droguri la secţie

Noapte cu scandal în Pitești. Un cuplu începuse o cearta aprinsă într-un restaurant din oraş, motiv pentru care oamenii legii au fost chemaţi să calmeze spiritele. Indiferenţi la intervenția poliției, cei doi tineri, o femeie de 34 de ani şi un bărbat de 33 de ani, s-au ales cu o surpriză neplăcută: droguri descoperite asupra piteşteanului.

de Redactia Observator

la 20.05.2023, 15:55

Un cuplu certăreţ a ajuns de la restaurant pe mâna poliţiei
Un cuplu certăreţ a ajuns de la restaurant pe mâna poliţiei - Shutterstock

În noaptea de sâmbătă spre duminică, polițiștii din Pitești au fost sesizați despre un scandal într-un restaurant din oraș. Persoanele care făceau scandal, un bărbat de 33 de ani și femeie de 34 de ani, ambii din Pitești, se manifestau agresiv, inclusiv în prezența polițiștilor, motiv pentru care au fost imobilizați și duși la sediul poliției.

Prinşi cu droguri la secţia de Poliţie

Cu ocazia controlului corporal, asupra bărbatului a fost descoperit un plic cu substanță cristalină, susceptibilă a fi substanță cu efect psihoactiv, informează IPJ Argeș, conform Mediafax. În urma verificărilor, ambele persoane au fost amendate cu câte 1.000 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un cuplu certăreţ a ajuns de la restaurant pe mâna poliţiei. În focul scandalului, cei doi au "uitat" că au ceva de ascuns şi au fost prinşi cu droguri la secţie