Antena Meniu Search
x

Un cuplu din Constanța susține că s-a îmbolnăvit după ce a băut apă plată: "Norocul nostru a fost că am băut foarte puțin"

Un cuplu din Constanța susține, pe Facebook, că s-a îmbolnăvit după ce a băut apă plată. Cei doi soți au ajuns la spital, unde medicii le-au spus că "s-ar putea ca apa să aibă urme de detergent". 

de Redactia Observator

la 15.09.2021, 12:40

Doi soți din Constanța au ajuns la spital, după ce s-ar fi îmbolnăvit de la apa plată consumată, cumpărată din magazin. Tânăra care a făcut postarea spune că gustul apei era picant și imediat i-au amorțit buzele".

"Ăștia suntem noi aseară, la spital. Și da, amândoi am avut nevoie de îngrijiri medicale după ce am consumat cel mai banal lucru…apă plată!!! (...) Adi cum e drăguț mi-a dat mie să beau prima, am băut doua guri pentru că nu a intrat mai mult, după care a băut și el o gură din sticla asta nouă, pentru că mai băuse înainte din alta care mai avea puțin. Instant mi-au amorțit buzele si limba si chiar am zis “ce naiba e picantă apa asta!?!”. După ce a băut si el a zis același lucru. După câteva minute deja aveam tot corpul amorțit, tremuram, aveam urechile înfundate, pulsul ridicat și o stare de panică…amândoi!"

Ajunși la spital, medicii le-au făcut analizele și le-au transmis celor doi soți că "au avut noroc că au băut o cantitate foarte mică si ca s-ar putea ca apa să aibă urme de detergent. Efectul a ținut cam 2 ore si norocul nostru a fost că am băut foarte puțin".

Tânăra a povestit, de asemenea, că soțul său a sunat la ANPC și "i-au spus să meargă la DSP. Ajuns acolo l-au trimis la ANPC, logic, pentru că ei nu pot testa apa dintr-o sticlă desfăcută!!! WTF!?!? Păi după ce am băut din ea era sa mor, nu după ce m-am uitat la ea sigilată!"

Cei doi au continuat demersurile și au anunțat DSVSA, unde li s-a transmis că "ei testează doar apa care este folosită in procesarea cărnii, dar totuși sa facă și aici o sesizare. A făcut sesizări in ambele locuri si i-au spus că apa pe care am băut-o o putem testa doar la un laborator privat".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Un cuplu din Constanța susține că s-a îmbolnăvit după ce a băut apă plată: "Norocul nostru a fost că am băut foarte puțin"