Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un elev de liceu a ajuns la spital cu faţa TUMEFIATĂ după ce a refuzat AVANSURILE unei COLEGE de clasă!

Un elev de clasa a XII-a de la un liceu din Bucureşti a ajuns în stare gravă la spital, cu faţa tumefiată şi plin de vânâtâi după ce a fost călcat în picioare de prietenii unei colege de clasă. Motivul este unu incredibil: tânărul ar fi refuzat avansurile fetei, iar aceasta s-a răzbunat.

de Redactia Observator

la 20.09.2017 , 10:27

Un elev de liceu a ajuns la spital cu faţa TUMEFIATĂ după ce a refuzat AVANSURILE unei COLEGE de clasă!

Un elev de clasa a XII-a de la un liceu din Bucureşti a ajuns în stare gravă la spital, cu faţa tumefiată şi plin de vânâtâi după ce a fost călcat în picioare de prietenii unei colege de clasă.

Motivul este unu incredibil: tânărul ar fi refuzat avansurile fetei, iar aceasta s-a răzbunat.

Totul s-a întâmplat la începutul acestei săptămâni, la prânz, chiar în faţa liceului. Trei prieteni ai tinerei care a fost refuzată de băiat, l-au aşteptat pe tânăr şi i-au aplicat o corecţie soră cu moartea.

Articolul continuă după reclamă

În apărarea băiatului a sărit actuala iubită care, la rândul ei, a primit câteva lovituri şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Incidentul a fost semnalat la Poliţie, iar aceştia au deschis o anchetă pentru identificarea agresorilor şi pentru tragerea acestora la răspundere. În faţa poliţiştilor a ajuns şi tânăra rănită în dragoste care a ordonat atacul sângeros.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Un elev de liceu a ajuns la spital cu faţa TUMEFIATĂ după ce a refuzat AVANSURILE unei COLEGE de clasă!