Antena Meniu Search
x

Un elev din Iași a creat panică printre colegi și profesori, după ce a adus la școala un stabilizator de bombă

Un elev a creat panică într-o școală din Iași, după ce a adus în instituția de învățământ un element de muniție. Pirotehnițtii din cadrul ISU Iași care au intervenit au stabilit că este vorba despre un stabilizator de bombă, potrivit Mediafax.

de Redactia Observator

la 08.04.2024, 18:06

Un elev din Iași a creat panică printre colegi și profesori, după ce a adus la școala un stabilizator de bombă
Un elev din Iași a creat panică printre colegi și profesori, după ce a adus la școala un stabilizator de bombă - ISU Iași

Dispeceratul Integrat ISU SMURD SAJ Iași a fost anunțat, luni, de un învățător că un elev a adus la Școala Gimnazială din localitatea Mogoșești Siret un element de muniție (stabilizator de bombă).

Un elev a creat panică într-o școală din Iași

Pentru ridicarea elementului de muniție, component al unui proiectil, s-a deplasat echipa pirotehnică din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași.

Cu această ocazie, echipajul pirotehnic a făcut o sesiune de instruire cu elevii din Școala Mogoșești Siret și Școala din Muncelu de Sus. La activitate au participat atât elevii, cât și personalul didactic și nedidactic din cele două unități de învățământ.

Echipajul pirotehnic a prezentat și anumite elemente de muniție ce pot fi descoperite, au distribuit flyere și pliante.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Un elev din Iași a creat panică printre colegi și profesori, după ce a adus la școala un stabilizator de bombă