Antena Meniu Search
x

Înainte să se SINUCIDĂ, un adolescent eminent din Ploieşti a postat un mesaj CUTREMURĂTOR pe Facebook

Un elev eminent de la un colegiu din Ploieşti s-a sinucis pentru că nu ar fi reuşit să treacă peste divorţul părinţilor, spun şoptit apropiaţii.

Vezi și

Un elev eminent de la un colegiu din Ploieşti s-a sinucis pentru că nu ar fi reuşit să treacă peste divorţul părinţilor, spun şoptit apropiaţii. La 17 ani, Mihai a fost găsit mort lângă şinele de cale ferată. Îşi anunţase sfârşitul pe internet, printr-un cântec ale cărui versuri nu le-au dat nimic de bănuit cunoscuţilor. 

Mihai, un adolescent căzut în depresie după despărţirea părinţilor, a fost găsit mort, lângă şinele de cale ferată. Un mecanic de locomotivă a alertat poliţia. Era unul dintre cei mai buni elevi ai Colegiului Nichita Stănescu din Ploieşti. Absolvise clasa a unsprezecea cu media 9.60 şi se pregătea pentru Facultatea de Informatică. 

În ziua dispariţiei, Mihai a postat pe Facebook un cântec despre un adolescent care a murit prea devreme. Din păcate, nimeni nu i-a descifrat intenţiile. Şi nu l-a ajutat. Prietenii lui Mihai, dar şi părinţii lor au scris pe pagina de socializare despre pericolul depresiei la o vârstă atât de complicată. 

Mihai îi sfătuia pe alţii să facă lucruri bune. Pentru probleme lui, însă, nu a găsit soluţii. „Nimănui nu-i pasă de tine până nu eşti frumos, popular sau… mort!", a fost ultimul lui mesaj. 

Aproape un sfert din copiii României cresc alături de un singur părinte, care eşuează, de cele mai multe ori, în efortul de a fi şi mamă, şi tată. Stresul duce la depresie, iar depresia netratată la adevărate drame, transmit psihologii.  În urmă cu trei săptămâni, un adolescent de 16 ani din Oradea a fost găsit mort, tot lângă şinele de cale ferată. Acum doi ani, băiatul îşi pierduse fratele. Cei doi n-ar fi putut trece peste divorţul părinţilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează trecerea la ora de vară?

Observator » Evenimente » Înainte să se SINUCIDĂ, un adolescent eminent din Ploieşti a postat un mesaj CUTREMURĂTOR pe Facebook