Antena Meniu Search
x

Un fost fotbalist de la Steaua a fost prins de 34 de ori la volan, fără permis! A fost condamnat doi ani cu suspendare şi i s-a confiscat o maşină de 90.000 de euro

Ex-stelistul Habib Habibou, atacantul centrafrican al echipei Lens, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru infracţiuni repetate în trafic.

Ex-stelistul Habib Habibou, atacantul centrafrican al echipei Lens, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru infracţiuni repetate în trafic.

Habibou a fost condamnat pentru 30-a oară de justiţia belgiană, potrivit site-ului belgian 7sur7. Găsit la volanului maşinii sale Porsche Panamera în luna mai, la Dilbeek, fără permis de conducere şi fără centură, atacantul lui Lens a fost condamnat la 2 ani închisoare cu suspendare, la plata unei amenzi de 12.000 euro şi i s-a interzis să mai conducă timp de cinci ani. De asemenea, vehiculul său a fost confiscat.

Habibou a comis în total 85 de infracţiuni şi a fost pentru a 34-a oară când a fost prins de poliţie fără permis de conducere.

Habibou are o singură selecţie în echipa naţională a Republicii Centrafricane. El a fost împrumutat de Rennes în sezonul trecut la Gaziantepspor, în Turcia, unde a disputat 9 meciuri, iar din 2017 s-a transferat la Lens. 

Habibou a evoluat în 2008 în tricoul echipei Steaua, disputând 8 meciuri şi marcând un gol. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un fost fotbalist de la Steaua a fost prins de 34 de ori la volan, fără permis! A fost condamnat doi ani cu suspendare şi i s-a confiscat o maşină de 90.000 de euro