Antena Meniu Search
x

Video Un hoţ din Botoşani, prins la furat de un jandarm în timpul liber. Proprietarul a fost trezit de hărmălaia din curte

Pentru un hoţ din Botoşani, socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea...de la furat. Planul lui, prin care a încercat să fure mai multe scule dintr-o dubă parcată într-o curte, a fost dejucat de un jandarm aflat în timpul liber. 

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 31.10.2022, 15:27

Vezi și

Grăzăvia demnă de scenariul unui film a avut loc luni dimineaţă, puţin înainte de ora 02:00. Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se observă cum bărbatul intră în curte, merge drept la camioneta parcată şi sustrage câteva scule din interiorul acesteia. 

Planul unui hoţ, dejucat de un jandarm în timpul liber

De partea cealaltă a gardului, un jandarm aflat în timpul liber îl observă pe hoţ în plină acţiune şi fără să stea pe gânduri și-a anunțat colegii aflați la serviciu.

Echipajul de jandarmerie a intervenit imediat și l-a depistat pe bărbat în curtea locuinței, ascuns după cei câțiva arbori de lângă gard. Agitaţia din curte l-a trezit până şi pe proprietarul bunurilor furate, care a reuşit să îşi recupereze sculele.

După vizionarea imaginilor surprinse de o cameră de supraveghere, jandarmii i-au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de furt calificat, faptă pedepsită cu închisoare de la unu la 5 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un hoţ din Botoşani, prins la furat de un jandarm în timpul liber. Proprietarul a fost trezit de hărmălaia din curte